Overslaan en naar de inhoud gaan

U weet perfect wat u kunt verwachten van de sales mensen die we introduceren

Managers vertellen ons wel eens dat de beste sales gesprekken plaatsvinden tijdens sollicitatiegesprekken met kandidaten. Een pijnlijk besef als u weet dat een verkeerde aanwerving u al gauw 50.000 euro kost. Daarom beoordelen wij kandidaten niet op basis van buikgevoel maar op basis van objectieve testen.

We matchen kandidaten met uw vacature, uw sales filosofie en uw groeistrategie

U krijgt meer zekerheid over de slaagkansen van uw nieuwe sales collega’s:

 • We vertrouwen gesprekken met kandidaten enkel toe aan interviewers met voldoende sales ervaring
 • Sales DNA assessment voorspelt de kans op succes van kandidaten in 11 verschillende sales rollen

Maak een afspraak

Zo matchen we gekwalificeerde sales talenten met uw vacatures

Stap 1: Intake

We vormen een beeld over uw bedrijf, oplossingen, doelstellingen en uw sales vacatures.

Stap 2: Matching van gekwalificeerde sales talenten

Wekelijks ontmoeten en kwalificeren we sales professionals die op korte of middellange termijn open staan voor een nieuwe uitdaging. We checken of onze Vendetium qualified sales talenten matchen met uw verwachtingen en of ze interesse hebben in uw aanbieding.

We kwalificeren ook uw sollicitanten zodat u een wetenschappelijk onderbouwde second opinion hebt.

Vendetium qualified sales talenten zijn:

 • Growth Hacker / Leads Generator
 • Internal / inside sales
 • Business Development Manager / Business Developer
 • Account Manager
 • Channel Manager / Partner Manager
 • Sales Manager / Director

Bekijk de Vendetium qualified sales talenten

Stap 3: On-boarding en opvolging

We bezorgen uw nieuwe sales collega de Vendetium sales plan template om hem/haar snel rendabel te doen werken en efficiënt in uw organisatie in te passen.

U kan ons altijd contacteren voor advies en indien gewenst werken we een individueel opleidingstraject uit.

Bekijk onze Vendetium qualified sales talenten

David – Business Development Manager - IT

David is verantwoordelijk voor business development van document & IT solutions. Hij beschikt over een sterke sales DNA voor new business development en kijkt nu uit naar een nieuwe sales uitdaging.

Meer informatie

Stéphane – Business Development Manager - IT

Stéphane werkt momenteel in een software bedrijf. Hierdoor komt hij veel in contact met key stakeholders in HR, Finance, Operations en IT en is hij zeker in staat hun business taal te spreken.

Meer informatie

Kurt – Business Development Manager - IT

Kurt is momenteel verantwoordelijk voor new business development voor BI solutions. In het verleden heeft hij eveneens ervaring opgedaan met de verkoop van infrastructuur en collaboration solutions.

Meer informatie

Gill – Senior Account Manager - IT

Gill is een echte team worker als sales professional, hetgeen ook nodig is om succesvol te zijn in complexe IT dossiers. Zij werkt graag met klanten waarbij ze up- en cross-sell opportuniteiten optimaliseert en combineert dit idealiter met prospectie.

Meer informatie

We werpen onze sales ervaring in de schaal om de juiste mensen te matchen

 • Groot netwerk aan sales professionals
 • Meer dan 20 jaar sales ervaring in ICT en consultancy
 • Objectieve kwalificering op basis van sales DNA en screening

Liesbeth Debruyn
CEO bij Elmos

"Uniek in aanbod is Vendetium niet, maar wel zeer geschikt om mee samen te werken. Zoals Vendetium ga je er geen 10 in België vinden. Hun eigen sales ervaring en netwerk in onze markt is een sterke toegevoegde waarde. David onderscheidt zich door zich heel toegankelijk op te stellen. Hij luistert goed en hij is niet betweterig. Zowel telefonisch als face-to-face is hij heel aangenaam om mee samen te werken. Het is niet dat hij alle wijsheid in pacht heeft, en zo gedraagt hij zich ook niet. De value van Vendetium zit zeker ook in de sales DNA test die hij aanbeveelt indien we zelf kandidaten vinden en kwalificeren."

Kurt Roothans
Sales Manager bij PHI DATA

"Veel recruiters gaan op basis van onze informatie op zoek naar kandidaten. Vendetium vertrekt vanuit de beschikbaarheid van door hen reeds gekwalificeerde sales kandidaten. Dat is een heel andere aanpak en werkt zeer goed. Zo hebben wij via Vendetium een zeer sterke collega aangeworven op basis van zijn profiel en hiervoor een uitdagende rol gedefinieerd die past in onze strategie. De kandidaten die Vendetium ons voorstelt beschikken duidelijk over de juiste sales DNA en potentieel voor PHI DATA. Hun ervaring en netwerk hebben we de voorbije jaren duidelijk gemist, want de investering die wij moeten doen om diezelfde mensen aan te werven is vele malen groter dan bij Vendetium."

Liesbeth Coen
Talent Acquisition Partner, Cegeka

“Dankzij Vendetium hebben we op korte termijn 2 sales vacatures kunnen invullen. Toewijding, professionaliteit, open communicatie, goede kennis van de IT markt, korte opvolging en persoonlijke aanpak zijn enkele kernwoorden die onze samenwerking typeren.”

Jan Vermeesch
Strategy & Business Development, Innovative Technologies

“De aanpak van Vendetium is apart. Van bij het intake-gesprek tot het finale beslissingsmoment voel je je als kandidaat centraal gesteld. Het gaat om jou en jouw ambities en wensen, om jouw keuze. David beseft dat als hij díe begrijpt én kan matchen met die van zijn opdrachtgever, er pas wederzijdse tevredenheid kan ontstaan en een win-win gecreëerd is.”