Overslaan en naar de inhoud gaan

Een job of carrière-advies om uw sales ambities waar te maken

Veel recruiters zien enkel het topje van de ijsberg: uw cv, uw werkervaring en uw opleiding. Wij gaan verder. Zelfs als u niet per se op zoek bent naar een job, zijn we het ideale klankbord om richting aan uw carrière te geven.

Interessante jobs, maar ook carrière-advies

Betrek een ervaren sales professional in uw carrièreplanning:

  • Job matching op basis van uw sales DNA
  • Laat u introduceren bij potentieel interessante bedrijven in ICT, consultancy of engineering
  • Leer over uw Solution Selling® readiness en hoe u zich hierin verder kunt ontwikkelen
  • Ontdek uw sales DNA en hoe daar rekening mee te houden

Maak een afspraak

Bekijk de sales vacatures bij onze klanten

IT Account Manager (m/v) software solutions

Onze klant is een KMO die zich reeds +10 jaar specialiseert in digital information management met een sterke expertise in: Banken & verzekeringen Zorgsector Overheid Farma

Meer informatie

Account Manager (m/v) Information Management Solutions

Onze klant is een KMO die zich reeds +10 jaar specialiseert in digital information management met een sterke expertise in: Banken & verzekeringen, Zorgsector, Overheid, Farma.

Meer informatie

IT Account Manager (m/v) infra solutions Antwerpen/Limburg

Als KMO ICT dienstverlener bijna 20 jaar actief. Veelzijdig aanbod in ICT, operations en HR oplossingen voor KMO's. Open en no-nonsense cultuur.

Meer informatie

Sales professionals (m/v) met interesse in IoT

Onze klant is sterk actief in de wereld van digitale business transformatie en IoT. Zij integreren technologieën zoals barcode, RFID, condition monitoring, real time locating systems, industrial-grade label printing in hun oplossingen en hebben reeds meer dan 30 jaar een vooraanstaande positie binnen hun niche.

Meer informatie

We werpen onze sales ervaring in de schaal om uw sales carrière richting te geven

  • Groot netwerk aan bedrijven in ICT, consultancy en engineering
  • Meer dan 20 jaar sales ervaring in ICT en consultancy
  • Objectieve kwalificering op basis van sales DNA

Kim Maertens
Account Director bij Allyours

“We hadden eerst een uitgebreid telefoongesprek. Achteraf bleek dit al een eerste screening te zijn geweest. Zij deden dit om na te gaan of ze al dan niet iets voor mij konden betekenen. Dat vond ik al heel goed. De kennis en ervaring die David heeft maakt het verschil. Dat schept heel wat vertrouwen.

Ik zou op dat moment zelf nooit durven solliciteren voor een vacature als Account Director. David vertelde me echter dat hij enkele keren met de klant gesproken had en me, op basis van mijn ervaring en mijn sales DNA, toch wou voorstellen om een eerste kennismakingsgesprek met de klant te plannen.

Ik werk er nu als Account Director. Vendetium kijkt dus vooral naar hetgeen ik wil en kan, in plaats van naar een titel.”

Jan Vermeesch
Strategy & Business Development, Innovative Technologies

“De aanpak van Vendetium is apart. Van bij het intake-gesprek tot het finale beslissingsmoment voel je je als kandidaat centraal gesteld. Het gaat om jou en jouw ambities en wensen, om jouw keuze. David beseft dat als hij díe begrijpt én kan matchen met die van zijn opdrachtgever, er pas wederzijdse tevredenheid kan ontstaan en een win-win gecreëerd is.”