Overslaan en naar de inhoud gaan

The next sales level bereikt u niet op basis van uw buikgevoel

Veranker een consistente sales filosofie en aanpak in uw bedrijf waardoor u de juiste opportuniteiten vindt, creëert, beheert en verzilvert.

  • Gespecialiseerd in complexe sales cycli
  • Kritische maar constructieve blik op uw sales organisatie
  • Uitwerking en verankering van een gefundeerde sales structuur
  • Matching van sales talenten met bedrijven op basis van netwerk en expertise

Deze sales professionals hebben we geholpen

Liesbeth Debruyn
CEO bij Elmos

"Uniek in aanbod is Vendetium niet, maar wel zeer geschikt om mee samen te werken. Zoals Vendetium ga je er geen 10 in België vinden. Hun eigen sales ervaring en netwerk in onze markt is een sterke toegevoegde waarde. David onderscheidt zich door zich heel toegankelijk op te stellen. Hij luistert goed en hij is niet betweterig. Zowel telefonisch als face-to-face is hij heel aangenaam om mee samen te werken. Het is niet dat hij alle wijsheid in pacht heeft, en zo gedraagt hij zich ook niet. De value van Vendetium zit zeker ook in de sales DNA test die hij aanbeveelt indien we zelf kandidaten vinden en kwalificeren."

Peter Willen
Business consultant Healthcare & Partner bij Möbius

“We wilden niet zomaar een standaardoplossing. We waren op zoek naar iemand die in staat is om business consultants te coachen, hetgeen zeker niet eenvoudig is. Wat ons bij Vendetium sterk aansprak was de combinatie van online training en het maatwerk met onze concrete cases. Hun totaalaanbod én positieve feedback van iemand die we goed kennen gaven de doorslag om met hen te werken. David zijn ervaring met onze business was duidelijk een sterke meerwaarde voor ons. Sinds de start van ons project spreken we veel meer vanuit de business situatie van onze prospecten en klanten, terwijl we voorheen eerder de focus legden op onze offering. Onze kick-off van eind augustus was al direct een sterke eye opener. De sales filosofie die Vendetium binnengebracht heeft is nu ook ingebouwd in onze CRM en onze manier van kijken naar de business. In juni het jaar daarop volgend hadden we met onze unit reeds onze jaardoelstelling behaald.”

Walter Van Hecke
Founder & Managing Partner Techne-IT & CognIT

“We verkochten voorheen vooral op basis van ons buikgevoel. De meerwaarde van David is dat hij hierin structuur gebracht heeft. Ons sales proces verloopt intussen veel efficiënter.”

Koen De Clercq
CEO bij Objective International

“Met Vendetium werken heeft ons geholpen een betere visibiliteit van onze werkelijke sales piplepline voor ons team te ontwikkelen en om de juiste acties te ondernemen om stilgevallen opportuniteiten terug op te nemen en te laten evolueren. We hebben op korte termijn reeds resultaten geboekt bij 2 closing new deals gebaseerd op de richtlijnen uit de praktische coaching sessies.”